Mikä tämä blogi on?

Perustin blogin koska minulla on niin paljon ajatuksia ja kirjoituksia, joiden sijainti on toistaiseksi ollut ahdistavan päämärätön. Tämä jäsentää tekstejäni ja lisäksi myönnän haluavani ikään kuin tulla esiin, tulla julkisuuteen, julistaa asioitani kaikelle kansalle. Haluan tuoda ääntäni kuuluviin, näin minä ajattelen, tätä minä sanon minä AS-henkilö, tällainen olen

Haluan olla blogi jossa kirjoitan, pohdin ja analysoin sitä kaikkea käsittämätöntä mistä jokapäiväinen elämä koostuu. Olen outo, olen autismikirjolla, ja sen vuoksi tiedostan ajattelevani monista asioista, tylsällä termillä ”oudosti”. Analysoisin monisanaisesti ja kirjavailmauksellisesti sitä kuinka maailma on mätä ja kaikki on vinksallaan ja avaisin samalla normeista poikkeavia tapoja ajatella. Parhaimmillaan herättäisin keskustelua, saisin jopa kommentteja, herättäisin jopa vastustusta. Olisin rohkea, älykäs, suuri, edelläkävijä, oikea ravistelija. Tai sitten vain itsekseni horiseva tavanomainen tylsimiys.

Lisäksi tahdon listata asioita, tuoda julki listoja joita olen tehnyt, parhaimmillaan jopa suositella. Pakonomainen järjestelmällisyyteen pyrkiminen kuuluu piirteisiini, joten miksi ei ottaa ja irroitella kunnolla? Suomen kauneimmat paikat nimien fonetiikan kannalta? Huonoimmat internetsivu-uudistukset? Järvet?

Tiedostan että olen surkea aloittelija useissa tietotekniikkaan liittyvissä asioissa, kuten webbisivujen rakentamis-ohjelmointi-tms-jne-jutuissa. Tietoa on niin paljon etten osaa jäsentää sitä, sattuman kautta onneksi tiedän (luulen tietäväni) mikä on tämä wordpressi ja miten sitä yksinkertaisimmillaan käytetään. Haluaisin esteettisesti miellyttävämmän sivuston, haluaisin oman sivuston .orgissa, mutta en osaa perehtyä nettisivujenhostaamistmsjnejuttuihin. Enkä edes siihen mitä saisin jos maksaisin tällä .com puolella jotain premiumversioita.

Joka tapauksessa tässä tämä on ja pian kirjoitan lisää. Olen taitava kirjoittaja. Verbaalisesti lahjakas. Oikea runoilija.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s